Loading

0%

1. PROTECCIÓ DE DADES

ARTIMATÈRIA compleix les directrius de la Llei de protecció de dades personals (Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre) i del Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s’aprova la normativa d’aplicació de la llei orgànica; i qualsevol altra disposició que estigui en vigor i pretengui garantir un ús i un tractament adequats de les dades personals de l’usuari. Amb aquesta finalitat, juntament amb cada formulari que recopila dades personals, en els serveis que l’usuari pot sol·licitar a info@artimateria.cat, s’informarà a l’usuari de l’existència i acceptació de les condicions particulars en què es tracten les seves dades. En tot cas, revelar qui és el responsable del registre creat, l’adreça del responsable, l’opció d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició, la finalitat del tractament de les seves dades i qualsevol comunicació de dades a tercers.

Així mateix, ARTIMATÈRIA informa l’usuari del seu compliment de la Llei de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (Llei 34/2002, d’11 de juliol) i sol·licitarà el consentiment de l’usuari sempre que el seu correu electrònic s’utilitzi amb finalitats comercials.

2. PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

ARTIMATÈRIA és propietari o titular delegat de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial del seu lloc web, així com de tots els elements que conté (inclosos, entre d’altres, imatges, so, àudio, vídeo, programari i text; noms de marca i logotips, combinacions de colors) , estructura i disseny, selecció de materials utilitzats, programes informàtics necessaris per al seu funcionament, accés i ús), propietat d’ARTIMATÈRIA o dels seus llicenciants.

Tots els drets estan reservats. En virtut del que disposen els articles 8 i 32.1, segon paràgraf, de la Llei de propietat intel·lectual, la reproducció, distribució o comunicació pública, inclosa la posada a disposició, la totalitat o qualsevol part d’aquest contingut del lloc web, amb finalitats comercials, en qualsevol format o a través de qualsevol mitjà tècnic, sense l’autorització d’ARTIMATÈRIA, està prohibit. L’usuari es compromet a respectar els drets de propietat intel·lectual i industrial corresponents a ARTIMATÈRIA. Els elements del lloc web es poden visualitzar, imprimir, copiar o emmagatzemar al disc dur de l’ordinador de l’usuari o en qualsevol altre format físic sempre que sigui per al seu ús personal i privat. L’USUARI s’ha d’abstenir de cancel·lar, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistema de seguretat on s’emmagatzemin les pàgines web d’ARTIMATÈRIA.

3. GARANTIA I EXENCIÓ DE RESPONSABILITAT

ARTIMATÈRIA no serà responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol tipus que es poguessin causar en casos com, entre d’altres, errors i omissions en el contingut, manca de disponibilitat del lloc web, transmissió de virus o malware al contingut, tot i havent pres totes les mesures tècniques necessàries per evitar-ho.

4. MODIFICACIONS

ARTIMATÈRIA es reserva el dret d’efectuar, sense previ avís, les modificacions que consideri oportunes al seu lloc web i puguin canviar, eliminar o afegir tant el contingut com els serveis que es lliurin a través del lloc web, així com la forma en què es presentin o es localitzin. dins del seu lloc web.

5. HIPERENLLAÇOS

En el cas que www.artimateria.cat proporcioni hipervincles a altres llocs d’Internet, ARTIMATÈRIA no exercirà cap tipus de control sobre aquests llocs i el seu contingut. En cap cas, ARTIMATÈRIA assumirà cap responsabilitat pel contingut de cap hiperenllaç pertanyent a un lloc web diferent, ni garanteix la disponibilitat tècnica, qualitat, fiabilitat, exactitud, abast, veracitat, validesa o constitucionalitat de qualsevol material o informació continguda en aquest hiperenllaç. o altres llocs d’Internet.

Així mateix, la inclusió d’aquestes connexions externes no suposarà en cap cas cap tipus d’associació, fusió o participació en les entitats vinculades.

6. DRET D’EXCLUSIÓ

ARTIMATÈRIA es reserva el dret de denegar o retirar l’accés al lloc web i / o als serveis oferts sense previ avís, a petició pròpia o d’un tercer, als usuaris que no compleixin les presents Condicions Generals d’Ús.

7. GENERALITATS

ARTIMATÈRIA perseguirà l’incompliment de les presents condicions, així com qualsevol ús indegut del seu lloc web, mitjançant l’exercici de totes les accions civils i penals a les quals tingui dret per llei.

8. MODIFICACIÓ DE LES CONDICIONS ACTUALS I DURADA

ARTIMATÈRIA podrà modificar les condicions aquí especificades en qualsevol moment i qualsevol modificació que es publiqui degudament tal com es troba aquí.

Aquestes condicions estaran vigents durant el temps que es mostrin i estaran en vigor fins que no siguin modificades per altres condicions degudament publicades.

9. LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ

La relació entre ARTIMATÈRIA i l’USUARI es regirà per la normativa espanyola vigent i qualsevol controvèrsia es presentarà als jutjats i tribunals de la ciutat de Reus.