Loading

0%

 

QUI SOM?

 

Conservadora-restauradora d’art i marquetera

Graduada en conservació i restauració, i especialitzada en fusta policromada, he viatjat i treballat en nombrosos projectes nacionals i internacionals. A València, al mercat Central, a Galícia, treballant per l’arquebisbat en la restauració d’imatges religioses, a les illes Açores, per al museu d’Angra do Heroismo, i a la província de Tarragona (on actualment resideixo), en múltiples projectes d’índole pública i privada. En l’actualitat segueixo realitzant treballs de conservació i restauració.

Paral·lelament he anat aprenent l’ofici de la marqueteria de la mà del mestre marqueter Jordi Ordoñez, qui va guiar i tutelar el meu aprenentatge fins que finalment, fruit del meu entusiasme per la marqueteria i la meva obstinació per desenvolupar un projecte més personal, i arranjar el taller d'Art i Matèria a la petita població tarragonina de l’Albiol.

La marqueteria em permet entrellaçar la tradició amb l’avantguarda, el pacient treball artesanal de cadascuna de les peces amb l’impuls creatiu i el gaudi de confondre la passió amb la feina.

Consevadora-restauradora de béns culturals

Graduada en Conservació i Restauració de Béns Culturals, per la Universitat de Barcelona. Professora associada del Grau de Conservació i Restauració de Béns Culturals, a la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona.

Conservadora restauradora de Béns Culturals amb una experiència professional de disset anys, en les especialitats de pintura sobre fusta, pintura sobre tela i pintura mural.

Professional autònoma, especialitzada en document i obra gràfica des 2017. Treballadora habitual en diverses institucions públiques, com el Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya, l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, el Museu Can Barraquer o el Centre d’Art Can Castells, entre d’altres. Participa i col·labora amb Art i Matèria com a conservadora restauradora.

La seva carrera professional s'ha desenvolupat en l’àmbit del dret. Ha exercit d’advocat, ha estat investigador i docent en matèria de dret ambiental i alhora ha exercit de secretari interventor de l’administració local.

Paral·lelament ha realitzat estudis de fusta i moble, construccions de mobiliari amb fusteria silvestre i talla de fusta. En l’actualitat es dedica a la talla i, construccions de mobiliari i estructurals amb fusta.

Col·labora amb Art i Matèria realitzant peces de talla i alhora cursos de construccions de petit mobiliari i talla de culleres.

Una vida accelerada, dedicada al treball, a arreplegar béns i a proveir la família, estimulada i vertiginosa, pot ser de vegades, des de la seva basant emocional, molt pobre. Buidar la fusta pacientment ens permet omplir el temps de tranquil·litat, silenci, reflexió, autoconeixement i pau interior.

VOLS PARTICIPAR?

Estem oberts a col·laboracions